Hyper-V VPS hosting

Bent u op zoek naar Hyper-V VPS hosting zonder gedoe? Welkom bij SkyHost.nl! Bij ons geen langdurige contracten, trage verbindingen of langdurig wachten op ondersteuning. Bekijk hieronder onze scherpe tarieven en ontdek de voordelen van SkyHost.nl.

 
Kies uw pakket
Geheugen
Harddisk
Processors
Dataverkeer
Snapshots
Private LAN
Server 2008 R2 64-bit
Per maand excl. BTW
 
Budget
27,50per maand
1024 MB
20 GB
1
50 GB
1
Nee
Ja
€ 27,50
Basis
37,50per maand
1024 MB
30 GB
1
75 GB
1
Nee
Ja
€ 37,50
Standaard
47,50per maand
1024 MB
40 GB
1
150 GB
1
Nee
Ja
€ 47,50
Extra
77,50per maand
2048 MB
60 GB
2
200 GB
2
Ja
Ja
€ 77,50
XXL
97,50per maand
3072 MB
80 GB
2
250 GB
2
Ja
Ja
€ 97,50

Domeinnaam controleer of uw domein nog vrij is

Bent u op zoek naar een vrije domeinnaam om uw website op te hosten? Vul hieronder een gewenste domeinnaam in en kies de gewenste extensie (.nl, .com, etc.) en controleer of deze nog beschikbaar is.

www. .
 • .nl

  10,00

  per jaar
 • .be

  12,50

  per jaar
 • .eu

  12,50

  per jaar
 • .com

  17,50

  per jaar
 • .net

  17,50

  per jaar

Meer informatie over de Hyper-V VPS hosting

Er zijn verschillende pakketten te bestellen met diverse configuraties. Zie voor details bovenstaande tabel. Hoe duurder het pakket, hoe meer mogelijkheden u heeft. Met Hyper-V VPS hosting bij SkyHost.nl zijn standaard al vele extra’s inbegrepen, waarvoor u niks extra's betaald.

Geheugen

Het geheugen van uw VPS server bepaalt voor een groot gedeelte de snelheid en soepelheid van uw server. Voor kleine websites en configuraties heeft u ruim voldoende aan 1024 MB werkgeheugen. Wilt u echter een druk bezochte website hosten, die bijvoorbeeld diverse databases gebruikt, dan raden we u aan een machine met meer geheugen af te nemen.

In tegenstelling tot veel andere hosters hanteren we geen overboeking op de diensten. Overboeking houdt in dat u volledig gebruik kunt maken van het door u gekozen pakket. U 'deelt' het geheugen dus nooit met andere klanten.

Harddisk ruimte

De grootte van de harddisk ruimte bepaald hoeveel websites, foto's of databases u kunt gebruiken. Let er wel op dat het besturingssysteem ongeveer 11 GB in beslag neemt bij het opleveren van uw VPS. De resterende ruimte kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw website, foto's of database. Alle data wordt opgeslagen op een server met SAS harddisks. Deze draaien op 15.000 RPM in een RAID 10 configuratie, waardoor u verzekerd bent van een zeer snelle werking van uw VPS server.

Processors

De processor zorgt voor de rekenkracht van uw VPS server. Hoe meer processors uw server bevat, hoe sneller deze zal zijn.

Dataverkeer

De hoeveelheid dataverkeer varieert per Hyper-V pakket. Over het algemeen kunt u stellen dat hoe meer bezoekers uw website heeft, hoe hoger het gebruikte dataverkeer zal zijn.

Snapshots

Via het Control Panel kunt u een snapshot maken van uw server. Feitelijk is een snapshot een exacte kopie van uw server op het moment dat u deze maakt. Indien u bijvoorbeeld iets wenst te testen, kunt u vooraf een snapshot maken. Heeft de test niet het gewenste resultaat, dan keert u binnen enkele seconden terug naar het moment van het maken van de snapshot.

Private LAN

Indien u 2 of meer VPS servers afneemt van minimaal het Extra-pakket, dan kunt u gebruik maken van een Private LAN. Hiermee laat u de servers onderling met elkaar communiceren over een eigen verbinding. Deze verbinding staat geheel los van het internet, waardoor er geen kosten voor dataverkeer in rekening worden gebracht.

Standaard inbegrepen

Hieronder vindt u alle mogelijkheden van elk Hyper-V VPS pakket:

 • Eenvoudig uw server beheren via het Control Panel
 • Gratis DNS + E-mail hostingpakket om uw domeinnamen te beheren
 • Dagelijkse backup
 • Eigen IP-adres
 • Administrator rechten
 • Volledige controle over uw server